Imetystyyny antaa tukea imettäessä ja pulloruokinnassa.

Vauvan tarvikkeet

Meiltä löydät laajan valikoiman tuotteita vauvan odotukseen ja vauva-aikaan. Valikoimamme vauvan tarvikkeet ovat korkealaatuisia tuotteita kotimaisilta, skandinaavisilta ja eurooppalaisilta merkeiltä. Valikoimasta löydät muun muassa vauvakirjat, imetystyynyt, vauvapesät, vaipanvaihtoalustat, tuttipullot ja tutit, hoitolaukut, vauvan lelut, vauvan kehdot ja vauvan huoneenhuonekalut, piensisustustuotteita vauvanhuoneeseen, sekä paljon muuta. Löydät meiltä myös tuotteita äidille ja isälle ilahduttamaan, sekä helpottamaan arkea.

Uusi vauva perheessä

Pienen vauvan tulo perheeseen mullistaa koko perheen elämän. Uusi elämänvaihe herättää myös paljon tunteita ja ajatuksia. Arkea helpottavien vauvan tarvikkeiden lisäksi löydät meiltä myös esimerkiksi kauneimmat vauvakirjat, mihin taltioit ajatuksia jo odotusajalta, sekä tärkeimmistä muistoista vauvan ensimmäisistä vuosista.

Vauva-arki on hektistä ja pyrimmekin valikoimallamme helpottamaan arkea mahdollisimman käytännöllisillä ja toimivilla tuotteilla. Painotamme tuotevalikoiman suunnitellussa tuotteiden kestävyyttä, turvallisuutta sekä ekologisuutta. Valikoimamme vauvan tarvikkeet vastaavat tämän päivän modernien perheiden tarpeita ja tyyliä. Seuraamme ja trendejä ja kysyntää jatkuvasti niin perheiden tarpeet, kuin tyyli huomioiden. Esimerkiksi valikoimamme vauvan huoneen sisustustuotteet ovat vahvasti skandinaaviseen tyyliä ja makua vastaavia.

Lahjaksi tuoreeseen vauvaperheeseen

Olemme koonneet yhteen parhaat lahjaideat pienelle vauvalle, sekä tuoreeseen vauvaperheeseen. Löydät meiltä myös vinkit esimerkiksi ristiäislahjaksi. Hyvä idea lahjaksi vauvalle on esimerkiksi söpö uniriepu tai pehmolelu.

Skandinaavisia ja Europpalaisia vauvantarvikemerkkejä

Verkkokauppamme tuotteet tulevat tarkoin valituilta merkeiltä muun muassa Suomesta, Ruotsista, Tanskasta ja Ranskasta. Suosituimpia merkkejä tällä hetkellä ovat muun muassa hillityn tyylikkäästä tyylistään tunnettu tanskalainen Liewood, sekä saman tyyppistä tyyliä edustava tanskalainen Kongess Sløjd, jonka tuotteet hurmaavat kauneudellaan.

 

Tilaa uutiskirjeemme ja saat -10% alennuskoodin verkkokauppaamme!

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta! Alekoodi on lähetetty sähköpostiisi.