Liewood

Liewood on vuonna 2015 perustettu tanskalaisbrändi, minkä valikoimiin kuuluvat klassisen tyylikkäät lastentarvikkeet leikkisällä tvistillä.  Liewood-merkin suunnittelun ja tuotannon lähtökohtana on tuotteiden korkea laatu ja modernien perheiden muuttuvat tarpeet.  Tuotteiden selkeät linjat ja herkulliset printit ovat kauniin persoonallisia. Samalla tuotteet ovat käytännöllisiä joka päivän tarpeisiin. Valikoimastamme löydät todella laajan valikoiman Liewoodin tuotteita kategorioista Liewood-ruokailu, Liewood-lelut, Liewood-vauvan tarvikkeet, Liewood-lastenhuone, Liewood-lasten vaatteet, kengät ja asusteet, sekä Liewood-kylpy ja hygienia.

Liewood edustaa hillittyä tyylikkyytta ja kestäviä arvoja

Liewood on tanskalainen merkki, joka on tunnettu tuotteistaan, mitkä ovat vastustamattoman tyylikkäitä ja kauniita, sekä samalla lasten mieleen leikkisiä. Ulkonäön lisäksi Liewood-tuotteiden suunnittelussa otetaan huomioon tuotteiden pitkä elinkaari ja ekologisuus. Tuotteet ovat tehty tämän päivän modernien perheiden tyyli ja tarpeet huomioiden.

Liewood merkin tavoite on yksinkertainen: kannattaa hidasta elämää – luoda tuotteita, jotka kestävät sukupolvelta toiselle.

Liewood sijaitsee Kööpenhaminassa ja merkin maailma on juurtunut syvälle pohjoismaiseen muotoiluperinteeseen.

Liewood-merkin korkealaatuiset tuotteet suunnitellaan kunnioittaen lapsuuden hellyyttä ja viattomuutta, sekä nykyaikaisten perheiden elämäntapaa. Liewood-merkin valikoimasta löydät tuotteet kaikkiin perheen menoihin ja tarpeisiin, niin kotiin kuin esimerkiksi lomamatkalle. Merkin tuotteiden muotoilu, materiaalit ja herkät, persoonalliset printit kulkevat käsi kädessä tuotteiden käytännöllisyyden ja toiminnallisuuden kanssa. Liewood-tuotteet on valmistettu ammattitaidolla, parhaiden materiaalien ja nykyaikaisen suunnittelun pohjalta. Liewoodilla on korkeat laatuvaatimukset, sekä tuotteissa että asiakaspalvelussa, ja kaikki tekeminen perustuu huolellisuuteen ja harkittuun suunnitteluun.

Liewoodilla on tinkimätön ja eettinen lähestymistapa lastentarvikkeiden valmistajana. Merkkiä ohjaavat vahvat arvot ja päätökset tehdään syvällisen tiedon ja kokemuksen perusteella. Kaikki Liewood-tuotteet valmistetaan valvotuissa, turvallisissa ja oikeudenmukaisissa olosuhteissa. Ammattitaitoiset tavarantoimittajat eivät tee kompromisseja liittyen työntekijöihin tai ympäristöön. Liewood tekstiilituotteet valmistetaan Intiassa GOTS (Global Organic Textile Standard) -sertifioidulla toimittajalla. Merkki käyttää parhaita mahdollisia materiaaleja, jotka ovat läpäisseet tiukat vaatimukset ja laadunvalvonnan – ja merkillä seurataan henkilökohtaisesti jokaista mallistoa piirustuspöydästä myymälähyllyyn.

Annewoodin Lie Nielsen perusti Liewood-merkin kesällä 2015 tavoitteena luoda ainutlaatuinen lasten sisustuskonsepti, joka keskittyy toiminnallisuuteen, upeisiin muotoihin ja yksinkertaisiin yksityiskohtiin. Anne Mariella on 15 vuoden kokemus muotialalta suunnittelusta, hankinnasta ja tuotannosta kansainvälisille vähittäiskaupan tuotemerkeille. Liewoodin DNA on seurausta Anne Mariesin intohimosta muotoiluun, estetiikkaan ja uskoon, että kauneus piilee yksityiskohdissa. Pienten lasten äitinä Anne Marie tuntee modernin perheen tarpeet, johon pohjautuu Liewoodin sydän ja sielu.

Tilaa uutiskirjeemme ja saat -10% alennuskoodin verkkokauppaamme!

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta! Alekoodi on lähetetty sähköpostiisi.