Kirpunkoti

 

Kotimaiset Kirpunkodin ihastuttavat vauvakirjat erilaisiin vauvaperheisiin. Kirjat on myös loistava lahja viemisiksi tuoreeseen perheeseen, baby-showereille, nimimäisiin/ristiäisiin tai syntymälahjaksi.

Mestaripiirros, keskosen oma vauvakirja.

Keskosvauvat ovat saaneet nyt ihan oman vauvakirjansa. Vanhemmat voivat kirjata vauvakirjaan tunnelmiaan jo odotusajalta, muistella keskoslapsen syntymän jännittäviä hetkiä ja vanhempien päiväkirjasivuille voi tallentaa ne pelottavimmatkin hetket ja tuntemukset. Vauvan kasvua, kehitystä ja tärkeimpiä hetkiä täytetään kirjaan kolmeen ikävuoteen saakka. Pastellin värisillä ja mustavalkoisilla sivuilla seikkailee pieni valkoinen pupu.

Rakastettu, vauvavuosien muistoja. Ihana, uusi vauvakirja kaikille vauvoille ja kaikenlaisiin nykyajan moderneihin perheisiin.

Vanhemmat voivat kirjata vauvakirjaan tunnelmiaan jo odotusajalta, muistella lapsen syntymän jännittäviä hetkiä ja vanhempien päiväkirjasivuille voi tallentaa ihanimmat ja ne pelottavimmatkin hetket/ tuntemukset. Vauvan kasvua, kehitystä ja tärkeimpiä hetkiä täytetään kirjaan kolmeen ikävuoteen saakka. Pastellinvärisillä ja mustavalkoisilla sivuilla seikkailee pieni suloinen kettu.

Tilaa uutiskirjeemme ja saat -10% alennuskoodin verkkokauppaamme!

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta! -10% Alennuskoodisi on MOINEWS19