Vegaaninen sormivärisetti AKI 4x120g: vihr., kelt., pun., sin., -Neogrün

19,90 

Varastossa

Kuvaus

Neogrün on vegaaninen ja biohajoava sormiväri. Se on valmistettu ympäristöystävällisistä raaka-aineista ja siinä käytetty vain puhdistettuja mineraali- ja kasvipigmenttejä.

Kaikki Neogrün-tuotteet testataan mikrobiologisesti ja niissä ei ole parabeeneja, atsoväriaineita, petrokemian tuotteita ja muita myrkyllisiä aineita, jotka ei tulisi  kuulua lasten tuotteisiin. Tuotteessa ei myöskään ole yleisimpiä allergeeneja (muna, kala, maito, pähkinä ja soija)

Paksu ja kermainen koostumus on ainutlaatuinen. Värejä voi käyttää erilaisille pinnoille kuten paperille, pahville, lasille ja kivelle. Sormien ja varpaiden lisäksi maalaaminen onnistuu myös siveltimellä, sienellä tai leimoilla – vain mielikuvitus on rajana!

Vesiliukoiset maalit levittyvät helposti ja ovat laimennettavissa ja sekoittuvat keskenään. Sormiväri on helppo poistaa kodin pinnoilta, mutta kuivuttuaan se saattaa jättää haalean tahran vaalealle tekstiilille. Suosittelemme säilyttämään sormivärit valolta suojattuna, jotta kasviperäiset värit pysyvät kirkkaina.

Pakkauksessa tulee vihreä, keltainen, punainen ja sininen sormiväri 120 gramman purkeissa.

HUOM! Alle 3-vuotiaille vain aikuisen valvonnassa.

Ainesosat:

Vesi, orgaaninen maissitärkkelys, merisuola, puhdistettu liitu ja savi, orgaaninen sokeri, orgaaninen kasviöljy, kosteuttava ja sakeutuva kasviperäiset aineet, mineraali- ja kasvipigmentit kosmeettisissa ja elintarvikkeiden laadussa, säilöntäaine: fenoksietanoli <1%, happamuudensäätöaine: denatonium bentsoaatti

 

 

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Mitat 15 × 15 × 6 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vegaaninen sormivärisetti AKI 4x120g: vihr., kelt., pun., sin., -Neogrün”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ethän ole tietokone? *